Det är bara hon som existerar

 20120220

Jag såg kvinnan första gången 2005. Redan då föll man. Vi alla har upplevt det någon gång i våra liv. Från botten av våra hjärtan har våra känslor tagit över och stängt av omvärlden. Ingenting kan ställa sig i vägen. Den fullkomliga besattheten har gjort att man inte tillåter någon säga något negativt om henne.

Vissa tillfällen klarar man inte av att vara i närheten  av henne. Det kanske inte behöver vara olyckligt utan bara ett tecken på att man blir galen av blotta närvaron. Och visst har vi alla varit med om det, på ett eller annat sätt. Vi kan minnas första gången vi såg en av de vackraste vi någonsin mött i våra liv. Hur man fylldes av såväl värme och kärlek. Som i mitt fall kunde förvandlas till galenskap - man ville klättra på väggar - man trodde att det bara var hon och ingen annan som existerade.

Man känner att det bara är hon som existerar. Man följer varje steg hon tar. Man känner att det är ju MIG hon försöker nå - ingen annan. Tills man får reda på att hon hittat någon annan. Nu var det inte bara jag och hon längre. Hon visade inte längre sin kärlek till mig. Om hon ens gjort det någon gång. Även fast att man omges av människor varje dag har man aldrig känt sig så ensam. Jag vet att jag inte är ensam om att känna det här men det försvinner liksom. Det försvinner i bruset av såväl olycka och ensamhet. Kvinnan man såg för första gången 2005, som man haft ett både vakande öga på och ett bultande hjärta för, var inte längre i ens inbillande närhet. Man försöker gå vidare. Alla har upplevt det.

Tills häromdagen. Då står hon där. Hon lever inte längre tillsammans med den populäre killen. Bra tänkte jag. Hon visar att hon gått vidare. Hon berättar om hur skönt det är att slippa honom. Hur skönt det är att slippa se hans smutsiga kläder på golvet. Och någonstans känns det som att man upplevt samma sak.

Och jag vet inte varför jag gråter men vi alla vet hur det är att ha en idol sedan man var barnunge.

Kenny Svensson

 • Manchester magasin är ute

  Här kommer vår slutprodukt i form av ett magasin om den engelska industristaden Manchester. God läsning och tack för detta år! 

  // redaktionen och chefredaktör Ina Sollander 

   

  Här är länken till magasinet

 • Wenkler vill spetsa truppen

  I och med Örnens seger går laget upp till division 3. Nu tittar Kent Wenkler tillbaka på en bra säsong.
  – En fullt godkänd säsong, säger en märkbart lättad Kent.
  Samtidigt är Molkomslaget i full gång med förberedelserna inför nästa säsong.

 • Örnen till division 3
  Örnens segerlycka gick inte att ta miste på.

  Örnen till division 3

  Örnen besegrade Hultsberg IBK med 10-5. I och med det är avancemanget till division 3 klart.
  – Så jävla gôtt! Vi är så värda det här, säger fyramålsskytten Pontus Johansson.

 • Reportage: Molkoms Judoklubb

  Ett reportage om den välrenomerade Molkoms Judoklubb.

  Detta reportage kan ni läsa som en PDF fil HÄR