Stressa ner

 20121010
Så länge jag levt, vilket inte är så fasligt många år än, har jag haft en tendens att stressa upp mig över allt som finns att stressa upp sig för. Jag kan stressa över små saker som vad jag ska köpa för presenter till de jag känner väl, och ännu värre är det till människor jag precis lärt känna.

Större saker som projekt i skolan eller på jobbet är ännu en högre grad. Framför allt stressar jag över saker jag oftast inte behöver stressa över. Jag stressar så att säga i överkurs.
När jag är stressad kan det ibland vara bra stress då man får gjort flera saker på en dag som egentligen inte behövs. Men ibland så blir det närmare blackout. Hjärnan har antingen gått på högvarv för länge och kortslutits eller så är det helt luddigt och de små gråa cellerna har gått på strejk.

Det bästa har jag upptäckt när jag blivit för stressad på senare tid är att säga det till någon. Pratar jag med någon kan den oftast hjälpa till att beta ner bitarna som behövs göras och helt plötsligt känner jag att stressen försvinner lite. Knuten i magen kan börjas lösas upp som en brustablett när den släpps i vatten. När det inte funkar längre får jag väl ta mig i kragen och lära mig yogandning.

 • Manchester magasin är ute

  Här kommer vår slutprodukt i form av ett magasin om den engelska industristaden Manchester. God läsning och tack för detta år! 

  // redaktionen och chefredaktör Ina Sollander 

   

  Här är länken till magasinet

 • Wenkler vill spetsa truppen

  I och med Örnens seger går laget upp till division 3. Nu tittar Kent Wenkler tillbaka på en bra säsong.
  – En fullt godkänd säsong, säger en märkbart lättad Kent.
  Samtidigt är Molkomslaget i full gång med förberedelserna inför nästa säsong.

 • Örnen till division 3
  Örnens segerlycka gick inte att ta miste på.

  Örnen till division 3

  Örnen besegrade Hultsberg IBK med 10-5. I och med det är avancemanget till division 3 klart.
  – Så jävla gôtt! Vi är så värda det här, säger fyramålsskytten Pontus Johansson.

 • Reportage: Molkoms Judoklubb

  Ett reportage om den välrenomerade Molkoms Judoklubb.

  Detta reportage kan ni läsa som en PDF fil HÄR